Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

Eikenderveld op Twitter!

Welkom bij SV Eikenderveld

Het heeft even geduurd maar we zijn weer online!

De site is voorzien van een nieuw jasje, met daarbij een betere beveiliging voor u als bezoeker, maar ook voor ons als club! Daarover later meer...

Zoals eerder vermeld is de site voorzien van een optimale beveiliging! Ook nu kunt zich weer registreren op sveikenderveld.nl! Het voordeel voor u en ons: Indien nodig, kunnen wij u spoedig en persoonlijk informeren omtrent activiteiten, wedstrijdwijzigingen etc. Tevens krijgt u in de toekomst toegang tot een beveiligd deel van de site, na gelang uw functie binnen onze club!

• Nog niet geregistreerd maar wilt dit wel doen? Geen nood, u kunt zich hier inschrijven en/of aan de linkerkant van de ze site!;
  • Wilt u uw account wijzigen? Ook dat kan, na het inloggen heeft u bovenin het menu de mogelijkheid uw gegevens te wijzigen!;
  • Heeft u vragen omtrent registratie, of loopt u tegen problemen aan tijdens de registratie? Neem dan contact op met de webmaster!

Wij wensen een ieder een sportief seizoen toe waar sportiviteit, plezier en collegialiteit voorop staat!

Onze Hoofdsponsoren

Nu online!