Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

Eikenderveld op Twitter!

Onze Martin Vervuren… Al 40 jaar een meer dan gewaardeerd lid!

Een echt clubmens, zeer gewaardeerd en op zijn minst evenzeer geliefd binnen onze club… dat is Martin Vervuren al ruim 40 jaar!

Zijn tomeloze inzet en immer positieve instelling hebben een grote bijdrage geleverd aan de groei en vooral goede sfeer binnen onze club.

Talloze functies heeft hij al die jaren met heel veel inzet en clubliefde bekleed waarvan ook heel veel jaren, tot op de dag van vandaag, in het bestuur.

Martin, namens het bestuur en alle leden van de club kunnen we jou oprecht zeggen dat er geen woorden te vinden zijn die jou op de juiste manier kunnen bedanken voor alles wat je altijd, en nog steeds, voor onze mooie club betekend hebt.

Martin, vergeet niet dat wij jou nog lang niet kunnen missen en dat wij oprecht hopen dat je nog heel veel jaren nauw betrokken blijft bij onze Eikenderveld Familie. Want, ook al laat je gezondheid het niet meer toe om dat te doen wat je zelf graag zou willen, een absolute meerwaarde zul je altijd hebben voor het bestuur en de club. Dat is een absoluut feit!

Met sportieve groet,

Bestuur en leden van S.V. Eikenderveld