Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

Eikenderveld op Twitter!

Met oprechte deelneming

Vandaag ontvingen wij het verdrietige bericht dat Karel Pijls ook bekend als 'Kareltje Knetter', na een slopende ziekte overleden is.
Karel is oud-lid van SV Eikenderveld en heeft zich in het verleden, samen met vrouwtje Wies,  met heel zijn hart en zaligheid, vele jaren ingezet voor onze mooie vereniging.

Karel was speler van de lagere elftallen en heeft samen met Wies nog jaren lang onze kantine beheerd.
Toen Karel's zoontje Kevin ging voetballen is hij gestart met de begeleiding van de jeugdelftallen en trad Karel ook toe tot het jeugdbestuur. Karel heeft dit vele jaren met veel inzet gedaan. Hij heeft vele jeugdzomerkampen mee georganiseerd en ging ook altijd, als begeleider, mee op kamp, altijd samen met zijn Wies. Toen zoon Kevin zijn uitdaging bij andere verenigingen vond is Karel met hem mee gegaan en ook bij die verenigingen was Karel altijd zeer betrokken.

SV Eikenderveld is verenigingsmens Karel zeer dankbaar voor alles wat hij voor SV Eikenderveld heeft betekend.
Een markante Eikendervelder is heengegaan! Karel het gaat je goed! Je bent voor altijd in onze gedachten en jouw naam zal voor altijd aan onze voetbalvereniging SV Eikenderveld verbonden blijven. Rust zacht!

Ons medeleven gaat uit naar Wies, zoon Kevin en dochter Chantalle En hun gezinnen.

Plaats reactie

Vernieuwen