Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Nieuwe hoofdsponsor voor SV Eikenderveld

Met trots presenteren wij u onze nieuwe Hoofdsponsor Jeffrey Manuel, tevens bedanken wij Jeffrey Manuel voor zijn bijdrage en betrokkenheid met onze vereniging.

Het eerste en derde elftal worden compleet voorzien van nieuwe thuis en uit tenues, en nieuwe voetbaltassen en trainingspakken.Langs ons vernieuwd hoofdveld hangen ook twee reclameborden op van deze sponsor.  

JM Salons is een modern en fris bedrijf waar u terecht kunt voor uw complete kapsalon interieur. Het heeft een mooi zwart wit design en past in iedere kapsalon thuis.

Ook bieden wij u de beste prijs-kwaliteit garantie! Neem gerust een kijkje op onze website www.jmsalons.com

 

Aanstaande vrijdag 4 september ’15 vanaf 19:00 uur gaan we de nieuwe trainingspakken&tassen uitdelen.

Diegene die interesse hebben in een trainingspak en sporttas, die kunnen vrijdag 4 september de spullen afhalen en meteen contant € 20,- borg betalen.

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 2052 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl