Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

SV Eikenderveld groepswinnaar

SV Eikenderveld deed gisterenavond wat het moest, winnen van KCC'13 (2-1). En goed spelend SV Eikenderveld probeerde het spel te maken met snelle combinaties... Echter waren het de bezoekers die door een prachtige volley van Daniel Feenstra (oud sve) op voorsprong kwamen. KCC'13 loerde op de counter maar het was Eikenderveld die na rust van zich liet spreken wat resluteerde in een verdiende overwinning...

Door deze overwinning is Eikenderveld poulewinnaar in groep b, en speelt hierdoor aanstaande zondag de halve finale tegen de poulewinnaar van poule a.

Wie groepswinnaar wordt in poule a weten morgen, dan worden de laatste poulewedstrijden afgewerkt...

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 219 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl