Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Eikenderveld op stoom in de voorbereiding...

Op het programma voor het Heerlens kampioenschap stond de wedstrijd Eikenderveld tegen NEC ´92 op het programma.

Het eerste halfuur was een genot om te zien vooral door de snelle combinaties en de doelpunten. Maar er werd ook af en toe door de spelers van NEC ´92 een handje geholpen met het tot stand komen van deze doelpunten. Het eerste doelpunt kwam van de voet van Zakaria Tamouk , en het tweede kwam door medewerking van de verdediging die Faisal lieten doorlopen en hij met een lobje de keeper kon verschalken.

Daarna was het de beurt van Emiel Milcovic die met 2 doelpunten de ruststand op het bord bracht. Door uitstekend keeperswerk van de doelman van NEC ´92 die vele reddingen verrichtte zodat er niet veel meer werd gescoord.

 

Na de rust nog maar een treffer en die werd gescoord door Mo Elberkani. Voor het bereiken van de finale wedstrijden is het belangrijk of de wedstrijd tegen KCC ´13 nog gespeeld wordt of door de wedstrijdleiding wordt beslist over de niet gespeelde wedstrijd. Op 2 september begint zoals eerder vermeld het echte werk met de uitwedstrijd tegen onze buren Weltania voor de beker.

 

Tekst: Jo Vankan

Foto's: Lucho Carreno

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 1359 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl