Finalewedstrijden Kampioenschap van Heerlen 2018 (Update)

Aanstaande zondag 26 aug. speelt het eerste elftal van SV Eikenderveld haar halve finale wedstrijd tegen EHC! Direct aansluitend worden de finale en troost finale gespeeld. Deze worden alle gespeeld op het sportcomplex van NEC'92.

Zondag 26-08-2018 12:00uur

Groene Ster 1 - Sporting Heerlen 1   1-0

EHC - SV Eikenderveld 1   2-1

EHC/Heuts  opende de score met een doelpunt in de vijftiende minuut die uit een zeer goeie uitgespeelde counter kwam. Emil Miljkovic van SV Eikenderveld  zorgde in de 22e minuut voor de verdiende gelijkmaker, dat was ook de ruststand. EHC/Heuts  maakte vijf minuten voor tijd het tweede en winnende doelpunt voor de club uit Hoensbroek. De wedstrijd eindigde in 2-1.

EHC/Heuts is een 1e klasser tegen een 4e klasser SV Eikenderveld, daar was op het veld niks van te zien, sterker nog SV Eikenderveld kreeg genoeg kansen om te winnen.

Zondag 26-08-2018 13:15uur Troost finale

SV Eikenderveld - Sporting Heerlen   1-6

SV Eikenderveld heeft tegen Sporting Heerlen kansloos met 1-6 verloren. In de eerste helft mislukte zo’n beetje alles wat maar kon mislukken. En mocht men de gasten bedanken dat men slechts met een 1-3 achterstand de thee opzocht.

Na de rust zette de equipe van oefenmeester Mohamed Elberkani even aan. Maar Sporting Heerlen kwam niet of nauwelijks in gevaar. Sterker nog, men wist andermaal drie keer te scoren. De goal van SV Eikenderveld was wel een beauty,  Ayoub Tamoukh speelde ongeveer 6 spelers uit en schoot beheers de 1-2 binnen, maar zoals eerder geschreven dat

was ook het enige hoogtepunt wat SV Eikenderveld in deze troostfinale deed. Te veel spelers hadden afgelopen week te veel gevoetbald en waren al doodmoe toen ze aan deze troostfinale begonnen.

Zondag 26-08-2018 14:45uur Finale

Groene Ster 1 - EHC 1   2-1