Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Kampioenschap van Heerlen

De eerste wedstrijden voor het Heerlens Kampioenschap zijn gespeeld... Daar waar SV Eikenderveld een voorsprong van 0-2 door de vingers liet glippen, is het de taak van de selectie de rug te strekken en zich te revancheren tegen FC Hoensbroek (as dinsdag, thuis, aanvang19:30uur). Al met al is het voor de trainers een goeie test om te kijken waar iedereen staat, in die o zo vroege voorbereiding...

Vanaf nu kunt u ook op sveikenderveld.nl het Heerlenskampioenschap volgen met uitslagen, standen en wedstrijdverslagen (zie details wedstrijden). Je kunt het vinden boven in het hoofdmenu onder de rubriek, teams, of gebruik onderstaande snelkoppelingen!

Voor de uitslagen klikt u hier...

Voor standen van alle poule klikt u hier...

En hier kunt u terecht omtrent de richtlijnen...

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 241 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl