Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

De finaledag...

De poulefase in het Heerlenskampioenschap is voorbij, tijd om de balans op te maken... Voor SV Eikenderveld 1 was het een goeie test-case, waar bij vlagen goed gevoetbald werd, maar waar ook de nodige fouten werden gemaakt. Zo werden er in de 3 poulewedstrijden, 7 maal gescoord, maar moest men maar liefs 17 keer een doelpunt incasseren! Met 3 verliespartijen eindigde SV Eikenderveld 1 als laatste in Poule B, daar waar FC Hoensbroek 1 als poule winnaar uit de bus kwam!

Aanstaande zondag zijn de finales. Deze worden allen gespeeld op het complex van FC Hoensbroek. Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 09-08-2015

Halve Finale

12:00uur Groene Ster 1 - FC Hoensbroek 1 (veld 1)

12:00uur Bekkerveld 1 - Heksenberg 1 (veld 2)

3e/4e Plaats

13:30uur Verliezer 1 - Verliezer 2

Finale

14:45 Winnaar 1 - Winnaar 2

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 207 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl