Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Eikenderveld op Twitter!

Afgelasting

De wedstrijd van aanstaande vrijdagavond, 21-08-'15, Schinveld 3 - SV Eikenderveld 3 is afgelast! De selectie van het derde elftal zal in plaast hiervan gaan trainen! Aanvang 19:30uur, Sportpark Terworm!

De eerst volgende wedstrijd van het derde is aanstaande zondag. Dan speelt het derde haar eerste wedstrijd in het kader van het beker toernooi!

Zaterdag 22-08-2015

18:00uur SV Eikenderveld 1 - SV Geuldal 1

Zondag 23-08-2015

09:00uur VV Hellas 5 - SV Eikenderveld 2

10:30uur SV Eikenderveld 3 - EHC/Heuts 4

 

 

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 632 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl