Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

RKHBS kansloos in en tegen Eikenderveld

Bron: parkstadactueel.nl

Ondanks dat RKHBS goed aan de uitwedstrijd begon tegen Eikenderveld, dat gelijk stond in punten maar een beter doelsaldo had, verloor de ploeg van trainer Mike Bisschops uiteindelijk met liefst 6-1.

RKHBS zette in het begin goed druk, en kreeg ook mogelijkheden. Nadat een corner van Bram Bemelmans uit de doelmond werd gekopt, mocht Steffan Wesche vanaf 16 meter uithalen, maar zijn schot verdween net over de deklat. Even later was het wel raak aan de andere kant. De technisch zeer vaardige en pijlsnelle Chadli trok vanaf de rechtsbuiten positie naar binnen en schoot met links in de korte hoek raak, doelman Toine Diederen kansloos latend. Dit zelfde deed de ongrijpbare Chadli na een half uur spelen nogmaals, maar nu trof hij de paal en caramboleerde de bal voor langs het doel. RKHBS probeerde terug te komen in de wedstrijd, maar door het wel erg slordige spel resulterend in herhaaldelijk onnodig balverlies lukte dit niet. Alleen een prachtig afstandsschot van Brian Amkreutz dat maar maar net langs de kruising zeilde stichtte enig gevaar. Even voor rust kreeg de thuisploeg vrije doorgang door het centrum van de verdediging via een fraaie combinatie, en eenmaal vrij voor Toine Diederen werd koel afgerond: 2-0.

Na rust was de wedstrijd snel beslist. Waar RKHBS vorig seizoen wel verdedigend een antwoord had op de technisch vaardige thuisploeg, was dat hedenmiddag niet het geval. Binnen een kwartier stond er 5-0 op het scorebord, waarbij de ploeg van de Heerlerbaan de thuisploeg wel erg weinig in de weg legde. Hierna nam Eikenderveld gas terug en kreeg RKHBS meer ruimte. In de omschakeling stuurde Bram Bemelmans Jeffrey Sloote diep, en deze maakte geen fout vrij voor de doelman en prikte raak: 5-1. Yarin Meessen tot twee maal toe, en Thymo Griesenbrock met een kopbal aan de 2de paal, kregen nog goede kansen maar scoorden niet. Het slot akkoord was voor de thuisploeg, en weer was het Chadli die van rechts naar binnen trok en hard met links raak schoot en hiermee zijn 4de van de middag scoorde: 6-1. Eikenderveld heeft een ploeg met een aantal heel goede spelers, maar als je hen zo weinig in de weg legt en zo weinig bereidheid toont te werken voor de ploeg, dan is het logisch dat er een dergelijk beschamende score op het wedstrijdformulier komt.

Voor meer foto's volg deze link!

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 116 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl