Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Ruime zege voor SVE 1

De gasten uit Ubachsberg waren bij lange na niet opgewassen tegen het team van trainer Mohammed Elberkani en werden met een 7-0 nederlaag naar huis gestuurd. De thuiswedstrijd tegen RKSVB werd ingegaan met de wetenschap dat bij winst goede zaken kon worden gedaan in het bekertoernooi.

Er werd door SV Eikenderveld vanaf de eerste minuut met goed voetbal druk gezet op de goal van de gasten. De felle opening leverde al snel een treffer op. Het was Emil Miljkovic die de bal tegen de touwen knalde. De thuisclub zakte niet in en hield druk op de goal van de gasten.

Maar de doelman van RKSVB hield de ene bal na de andere, zodat SV Eikenderveld maar met 1-0 de rust in ging. Ongeveer tien minuten na de pauze werd de wedstrijd definitief beslist door een schitterend doelpunt van Ayoub Tamoukh. Dan is SV Eikenderveld volledig los en gaat volledig in de aanval, de ene aanval na de andere en de 2-0 en 3-0 van Taoufik Chadli (mooie acties) kon ook niet uitblijven, daarna maakte invaller Zakaria Tamoukh de 4-0 en de 5-0 die het aanwezig publiek altijd verwend met zijn acties.

En Ayoub Tamoukh (speelde wederom foutloos) maakte de 6-0 en het laatste doelpunt werd gemaakt door Emil Miljkovic (echte spitsen goal). Een goeie overwinning voor SV Eikenderveld in een zeer sportieve wedstrijd. RKSVB probeerde wel om gegroepeerd en positief te voetballen, maar was deze dag een maatje te klein voor de thuisclub.  Er zijn geen garanties voor de toekomst, maar die oogt in elk geval rooskleurig voor RKSVB ‘Deze jonge ploeg kan nog jaren vooruit’.

 

Tekst Theo Habets

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 2959 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl