Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Alle elftallen door in de beker...

We hebben het al eerder aangekaart, SV Eikenderveld kent een goede start van het nieuwe seizoen...

Naast de halve finale plaats (resp, 4e) in het Heerlens kampioenschap is er wederom succes, dit maal voor alle teams en wel in het bekertoernooi!

Het eerste ging weliswaar thuis onderuit met 0-1 tegen Willem 1, maar de eerder behaalde resultaten waren voldoende voor het bereiken van de volgende ronde...

Ook het tweede en derde elftal wisten met ruime cijfers te winnen. Mede hierdoor bereiken ook zij de volgende ronde!

Zondag 16-09-2018

SV Eikenderveld 1 - Willem I 1   0-1

VV SCM 5 - SV Eikenderveld 2   1-6

SV Eikenderveld 3 - Sporting Heerlen 6   4-1

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 454 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl