Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Trainer SV Eikenderveld, Ben Labyed neemt aan het einde van dit seizoen afscheid.

Na 4 jaar hebben wij in goed overleg met onze trainer, Ben Labyed, besloten dat onze wegen zich aan het einde van dit seizoen zullen scheiden. We kunnen niet anders concluderen dan dat we samen al die jaren goede en slechte tijden hebben meegemaakt maar ondanks alles, altijd zeer prettig hebben samengewerkt. We hebben veel respect voor de mens Ben Youssef Labyed en zijn tomeloze inzet voor onze club en spelers. We willen Ben dan ook meer dan hartelijk bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft en wensen hem veel succes en gezondheid toe!

Voor nu, wacht ons echter na de winterstop nog een grote uitdaging om samen met Ben en zijn mannen een kampioenschap dan wel directe promotie te realiseren. Niet alleen fantastisch voor ons als club maar zeker ook als mooi afscheid voor onze trainer Ben Labyed!

Met sportieve groet,

Bestuur S.V. Eikenderveld

 

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 1976 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl