Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Mededeling...

Beste leden, vrijwilligers en supporters van SV Eikenderveld,

 

Door de enorme groei en uitbreiding van ons bedrijf ben ik helaas, en met pijn in mijn hart, genoodzaakt om per direct te stoppen als voorzitter van SV Eikenderveld. Meer dan 10 jaar heb ik samen met het bestuur en vrijwilligers onze mooie club met veel liefde, trots en plezier mogen besturen. In de afgelopen jaren hebben we samen enige dalen maar vooral ook vele pieken mogen beleven zoals het kampioenschap van de 5e klasse, het bereiken van de KNVB beker door het 2e, een nieuw 4e elftal en natuurlijk het meest recente succes, het winnen van de Heerlen cup. Prachtige resultaten van een geweldig team! Niet alleen op het veld maar ook daarbuiten zoals bestuur, technische staf, vrijwilligers, leden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Ik ben ervan overtuigd dat het komende seizoen heel mooi gaat worden en zal het ook zeker vanaf de zijlijn blijven volgen.

 

Ik wens jullie allemaal heel veel geluk, gezondheid en succes met alles. Bedankt voor de mooie jaren en wellicht tot ziens!

 

Met sportieve groet,

 

Ronald Nelemans

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 356 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl