Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

De 5 vragen...

SpottKick/Voetbalregionaal stelt vandaag de 5 vragen aan: Ben Labyed van SV Eikenderveld.

Bij welke club ben je momenteel actief en hoe lang, en vertel ook iets uit je Voetbalverleden?
Ik ben nu het 3e seizoen Trainer bij SV Eikenderveld. Daarvoor ben ik 3 jaar assistent bij RKHBS geweest, 1 jaar met Mike Zwartjes en 2 jaar met Bert Starmans. Daarvoor 6 jaar Hoofd trainer bij VV Huls, daarvoor 2 jaar in Landgraaf, 1 jaar bij RKONS en 1 jaar bij VV Schaesberg met John Meuser.
Als voetballer heb ik gespeeld bij Nieuwe-einde,  Limburgia, Waubach, Rktsv en Kev.

Hoe gaat de voorbereiding tot nu toe?
De voorbereiding verloopt, door afwezigheid van diverse selectiespelers, niet naar wens.

Wat voor type trainer ben je?
Team gericht, het team is belangrijker dan de individuele speler, ik probeer altijd zoveel mogelijk uit de groep te halen en plezier staat hierbij bovenaan!!!

Wat is de doelstelling voor dit seizoen?
Onze doelstelling is om mee te doen om een periodetitel en binnen de eindrangschikking bij  de eerste 5 te eindigen.

Wat is je mooiste voetbalmoment tot nu toe?
Als voetballer : degradatie wedstrijd  RKTSV 1 – Nieuwe-Einde 1. 5 min voor tijd scoor ik uit een strafschop 0-1 tegen mijn oude team en trainer Jo van Meerden, Nieuwe-einde blijft in de 4e klas. In 't nieuwe seizoen: Nieuwe-einde 1 – De Leeuwe 1 scoor ik 5 keer. Mooie momenten in die wedstrijd Blerick 1 – Waubach 1: Alle drie de spitsen (ik en Tayeb mijn broertje en Houben)  op de bank, 1e helft 1-0 voor Blerick, in de 2e helft zei onze Trainer Theo Caenen: alle 3 warm lopen, 15 min na rust scoort Houben 1-1,  10 min later ik 1-2 en in de 80e  minuut Tayeb 1-3.
 
Ben, bedankt voor je bijdrage en veel succes met SV Eikenderveld dit seizoen!

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 324 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl