Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Mogen wij u voorstellen...

Samir Abrik

Samir is de nieuwe trainer van het Vlaggenschip van SV Eikenderveld voor het seizoen 2020-2021.

Samir Abrik die de afgelopen twee seizoenen trainer was van Passart/VKC, gaat hiermee de uitdaging aan om SV Eikenderveld naar een hoger niveau te tillen.

De ploeg die dit seizoen al meedeed om het kampioenschap in de 4e klasse, zal ook volgend seizoen mee willen doen om de prijzen.

 

Het bestuur denkt met Samir Abrik een persoon te hebben binnen gehaald die prima gaat passen bij onze club, de huidige selectie en bij de nieuwe spelers.

Van beide kanten is de intentie uitgesproken om langere tijd met elkaar samen te gaan werken.

 

Samir Abrik is twee jaar hoofdtrainer van Passart/VKC geweest, daarvoor assistent trainer van SV Brunssum 1 en trainer van SV Brunssum 2 (waar hij kampioen mee is geworden), en is ook nog trainer van het 2e elftal NEC’92 geweest plus nog jeugd coördinator van NEC’92.

 

Samir woont gelukkig samen met zijn vriendin Natasja en heeft twee kinderen, een zoon Dean 9 jaar en een dochter Sumera 6 jaar.

 

We zijn dan ook heel blij dat Khalid Boukazza de nieuwe assistent trainer wordt en kunnen u hierbij teven melden dat Hemdi Berdid de nieuwe teamleider wordt.

 

Wij wensen Samir en zijn staf veel plezier en succes bij onze club.

 

Theo Habets Voorzitter SV Eikenderveld

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 724 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl