Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Ter info... (Updated)

Noteer alvast in uw agenda... Zondag 02 augustus start SV Eikenderveld haar voorbereiding op het seizoen '20-'21!

Die dag starten de trainingen en wel om 11uur.

Spoedig zullen wij u via de gebruikelijk kanalen het programma in de voorbereiding presenteren met daarbij de nieuwe leiders voor het derde en vierde elftal.

 

* Aangezien we grotendeels de gesprekken met de selectie en stafleden hebben afgerond, de corona maatregelen lichtelijk zijn versoepeld en de vraag om te trainen groot is gaan we vanaf deze week iedere vrijdag om 19:30uur en zondags om 11:00uur starten met trainen. Vanaf 02 augustus starten we dinsdags om 19:30uur en vrijdags om 20:00uur.

Om een goed beeld te krijgen van de aanwezige spelers tijdens de training is het belangrijk om te laten weten welke dagen je NIET aanwezig kan zijn! Wij hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Tot vrijdag!

 

Mvg,

Technische staf SV Eikenderveld

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 725 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl