Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Lockdown @ SVE

Beste spelers van SV Eikenderveld,

 

Het is weer zover!

We gaan helaas weer in total lockdown!

We kunnen niet anders dan de genomen maatregelen accepteren.

Daarom hebben wij als staf ervoor gekozen om in 2020 niet meer te trainen aangezien er ook streng gehandhaafd gaat worden, maar ook om elkaar niet te besmetten.

Wij hebben nu zondag 20 januari 12:00u (mits de maatregelen zoals aangekondigd tot 19 januari duren) gekozen als begin datum om weer te trainen als team. Wel zullen we vanaf 8 januari weer individueel aan de tour de corona werken. Wij raden jullie aan, hou je individueel fit en blijf vooral gezond!

Wij wensen jullie een fijne vakantie en een sportief, gelukkig maar vooral gezond nieuwjaar toe voor jou en je familie!

 

Met vriendelijke groet,

 

Technische staf SV Eikenderveld

 

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 183 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl