Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Vanuit de bestuurskamer...

Het bestuur van SV Eikenderveld heeft het contract met hoofdtrainer Samir Abrik nu al verlengd voor het seizoen '21-'22.

Voorzitter Theo Habets, bestuur, technische groep en begeleiding zijn zeer tevreden over de wijze waarop Samir de afgelopen maanden zich binnen de vereniging heeft gemanifesteerd. De selectie heeft grote waardering voor de wijze van werken, trainen en coachen van Samir.

Het nu al overeenkomen van contractverlenging is dan ook vanzelfsprekend voor het bestuur.

Door de corona onderbreking heeft Samir helaas nog niet de mogelijkheid gehad om een heel seizoen de seniorenselectie onder zijn hoede te hebben. Beide partijen zijn echter dusdanig tevreden over elkaar, dat er besloten is om het contract met een seizoen te verlengen.

Ook assistent trainer Khalid Boukazza en teamleider Morad Laasiba hebben beide hun contract verlengt!

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 142 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl