Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

In memoriam Ron Feller

Met groot verdriet bereikte ons het, toch nog onverwachte, droeve bericht dat onze vriend, lid, bestuurslid en kantine-medewerker Ron Feller zondag is overleden. 

Ron is altijd een markante figuur geweest en de laatste SV Eikendervelder uit de Feller-dynastie die van kort na de oprichting van SV Eikenderveld in 1959 vertegenwoordigd zijn geweest bij onze vereniging.

Ron heeft gekeept maar was ook regelmatig als spits of in de verdediging, op het veld terug te vinden en heeft het zelfs tot het eerste elftal geschopt. Ron was nog steeds voetballend actief op ons veteranen-elftal.

Daarnaast was Ron ook altijd beschikbaar voor andere klussen om en rond de voetbalvereniging, zoals metselklussen rond de kantine maar ook uithelpen in de organisatie, achter de bar en de laatste jaren had Ron ook zitting in het bestuur.

 

Ron werd begin vorig jaar geconfronteerd met de verschrikkelijk diagnose van de K-ziekte en was vast van plan deze strijd te winnen, ook gezien zijn lijfspreuk ‘Veni, Vedi, Vici’ (Ik kwam, ik zag, ik overwon).

Tot enkele maanden geleden leek dat ook te gaan lukken maar na aanhoudende klachten bleek de ziekte het toch te gaan winnen en verliezen wij in Ron een fijne en geliefde kameraad en trouwe SV Eikendervelder. 

Ron had voor iedereen wel een of meerdere bijnamen die hij consequent gebruikte.

 

Ron had zelf ook vele bijnamen zoals het liefkozende en voor de hand liggende Ronnie maar ook Fellie, Rockefeller, de Witte (verwijzend naar zijn haarkleur in zijn jeugd), de Koning van de Pinkpop-camping, Barney (tijdens het darten) of de Pink Panther (als Ron een brommer wilde berijden). 

Ronnie had een groot hart voor zijn SV Eikenderveld en SV Eikenderveld en de SV Eikendervelders hielden van cultfiguur- en SV Eikenderveld-meubilair Ronnie! 

 

Helaas was deze wedstrijd, ondanks alle goed moed, niet door Ronnie te winnen, hij stond al 6-0 achter toen hij er aan moest beginnen!

Dat het nog zo snel is gegaan verbaast ons allemaal wel! 

Ronnie het gaat je goed daarboven, rust zacht en houdt van daar boven de boel maar een beetje in de gaten!

Wij zullen je gaan missen en zeker niet vergeten, Rockefeller!

Wat blijft zijn de liefde en de mooie dan wel bijzondere herinneringen aan, en verhalen over onze markante Ronnie.

 

Wij wensen dochter Sammy, zijn twee zussen Heléne en Melanie en verdere familie heel veel sterkte en de kracht toe om dit grote verlies een plaats te geven in het verdere leven.

 

 

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 312 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl