Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Mogen wij u voorstellen...

 

L’houssaine Aithammou, ons nieuwe bestuurslid van SV Eikenderveld.

L’houssaine Aithammou, roepnaam Hoessein,  is 38 jaar oud en al bijna 10 jaar getrouwd met Hajar Aithammou. Samen hebben ze drie kinderen, Khadija (5jr), Maysa (3jr) en Imran (1jr).

 

Hoessein is al bijna 20 jaar werkzaam voor HumanKind kinderopvang en ontwikkeling als financieel medewerker waarvan de laatste 2 jaar als Senior financieel medewerker en leidinggevende van de crediteurenadministratie.

 

Namens SV Eikenderveld, welkom en veel plezier met je nieuwe functie binnen SV Eikenderveld!

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 3321 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl