Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Zomerstop 2021

 

Met de zomerstop voor de deur kijken we met veel enthousiasme alvast vooruit naar het nieuwe seizoen!

 

Ook komend seizoen neem SV Eikenderveld 1 deel aan het kampioenschap van Heerlen welke zal plaats vinden op de Heerlerbaan op het complex van RKHBS.

 

Uiteraard hebben wij voor u eea op de site verwerkt welke u via onderstaande links kunt bekijken….

Tijdens de zomerstop zitten wij uiteraard niet stil…. Zo hopen wij u spoedig het voorbereidingsprogramma te kunnen presenteren en zullen wij, zodra bekend, de competitie en beker indelingen en programma’s voor het nieuwe jaar op de site verwerken.

Rest mij eenieder een fijne vakantie toe te wensen en tot snel!!!!

Met sportieve groet,

 

Bestuur SV Eikenderveld

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 323 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl