Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Start van het nieuwe seizoen...

De zomervakantie staat voor de deur, echter zijn wij bij SV Eikenderveld al druk doende met het aankomend seizoen. Zo hebben wij u op 17 juni jongstleden het programma gepresenteerd omtrent het kampioenschap van Heerlen.

De technische staf heeft nu ook het programma van de gehele voorbereiding zoals deze nu op tafel ligt gepresenteerd. Dit programma is onder voorbehoud en kan zowel voor als tijdens de voorbereiding nog gewijzigd worden. SV Eikenderveld is nog op zoek naar eventuele oefenpartners welke zich kunnen melden bij het bestuur. De technische staf heeft laten weten het geen probleem te vinden om evt te oefenen in België en/of Duitsland.

Benieuwd naar het programma in de voorbereiding??? Je vindt hem hier....

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 179 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl