Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Live vanuit de bestuurskamer

Hoofdtrainer Samir Abrik en zijn assistent-trainer en trainer van het 2e elftal Yassin EL Adem verlengen hun contract met twee jaar bij SV Eikenderveld.

 

Zowel de spelers, staf als de trainer zijn zeer tevreden over de onderlinge samenwerking. 'Samir Abrik staat met veel voetbalkennis, passie en inzet voor de groep en is een meerwaarde voor de selectie', zegt Theo Habets, voorzitter van SV Eikenderveld.

'We zijn dan ook zeer verheugd dat we de samenwerking na dit seizoen met twee jaar gaan verlengen.'

 

Ook assistent-trainer Yassin EL Adem  heeft aangegeven door te willen gaan bij SV Eikenderveld.

Samir is vanzelfsprekend uitermate tevreden met het vertrouwen dat de club in hem heeft

De samenwerking met de technische staf, medische staf en TC is goed. Tevens hebben we een mooie spelersgroep met veel talent en ervaring.

Ook de komende twee seizoenen hoop ik dat de SV Eikenderveld fans kunnen genieten van een gedisciplineerd elftal en een herkenbare speelstijl met attractief voetbal.

Laten we hopen dat we snel weer nieuwe mooie voetbalmomenten kunnen beleven met elkaar!”

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 3210 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl