Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Eikenderveld 100 jaar!

Zoals jullie wellicht weten bestaat de wijk Eikenderveld dit jaar 100 jaar.
De 63 jarige voetbalvereniging wil hier ook aandacht aan besteden middels een reünie-wedstrijd met aansluitend gezellig samenzijn met veel natjes en een droogje (BBQ)!

De dag en tijdstip is:
Zaterdag 17 september 2022
aanvangstijd reünie wedstrijd: 17:00 uur
Place To Be: SV Eikenderveld, Sportpark Terworm

Iedereen die ooit iets met SV Eikenderveld heeft gehad danwel SV Eikenderveld een goed hart toedraagt is van harte uitgenodigd.

Laat even weten of je komt (en of je evt een bescheiden balletje mee wilt trappen).
Het weerzien met oude bekenden en de gezelligheid staan echter voorop!

Uiteraard kunnen wij niet iedereen bereiken dus stuur dit bericht vooral door aan alle bekenden en oude teamgenoten die nog in jouw sociale cirkel zitten!


Hopelijk tot 17 september.

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 250 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl