Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

SV Eikenderveld-reunie in het kader van 100 jaar EIkenderveld

Komende zaterdag 17 september is het dan zover!

Een gezellig weerzien met oude club-bekenden en elftal-genoten van toen.
We beginnen om 17 uur met een gezapig partijtje voetbal voor onze kantine, tussen diegenen die zich daarvoor opgegeven hebben en verder iedereen die zijn sporttas en voetbalschoenen meeneemt.

In en voor de kantine gaan we het gezellig maken! We hopen op heel veel aanloop met vele bekenden en heel veel gezelligheid.
Wij zorgen voor natjes en droogjes (er is een BBQ en een onderhoudende muzikale omlijsting door onze top-DJ.

Uiteraard kunnen wij niet iedereen bereiken dus stuur dit bericht vooral door aan alle bekenden en oude teamgenoten die nog in jouw sociale cirkel zitten!


*Tot zaterdag!*

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 41 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl