Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Onze alleskunner…

Onze alleskunner Ton Vervuren is van alle markten thuis. Zo staat hij vaak als gastheer in de kantine en draagt hij zorg voor een heerlijk getapt glas bier.

In zijn vrije tijd komen we Ton regelmatig tegen op de fiets en….. op de trappen naast Snowworld Landgraaf op het Megaland terrein.

Zo ook dit weekend toen Ton meedeed aan de trappen-marathon!

Chapeau Ton! Een groot applaus voor deze alleskunner! 

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 3273 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl