Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Poeffel Moeffel voor Lei Vankan!

Vanavond bracht een groep Aod-Prinse een bezoek aan Lei Vankan om hem mede te delen dat hij zondag a.s. de Poeffel Moeffel 2023 in ontvangst mag nemen. Proficiat.
Zondag 29 januari bent u 's middags van harte welkom in Cafe D'r Klinge om Lei Vankan te feliciteren met zijn onderscheiding.

Lei is ex-Aod-Prins van De Eekheuëre en een van de pioniers uit de beginperiode. Verder is Lei nog steeds zeer actief bij SV Eikenderveld.

Zondag wordt hij uitgebreid in het zonnetje gezet en heffen we het glas op onze nieuwe Poeffel Moeffel.
Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 202 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl