Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Trainersduo en Eikenderveld langer aan elkaar verbonden...

Gewaardeerde leden, vrijwilligers en sportvrienden,

Met trots kunnen wij jullie mededelen dat wij het contract met onze trainer Ben Youssef Labyed en zijn assistent Roger Beugels met één jaar hebben verlengd tot medio 2017. Dankzij Ben en Roger en onze aanvoerder Mohamed Elberkani hebben wij dit seizoen een geheel nieuw elftal bij elkaar kunnen brengen met veel potentie voor de toekomst.

Ben en Roger zijn beiden dan ook zeer gemotiveerd om dit team, met enkele versterkingen voor het komende seizoen, nog verder te verbeteren. Wij hebben hier als bestuur alle vertrouwen in en zullen de heren hierin ook voor de volle 100% ondersteunen!

 

Met sportieve groet,

Bestuur S.V. Eikenderveld

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 3034 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl