Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Een woord van Dank!

Gewaardeerde leden,
 
Zoals de meeste van onze dames al met veel plezier hebben mogen ervaren, zijn wij sinds kort uitgerust met een fonkel nieuw dames toilette.
Graag willen wij hiervoor Stichting Oranje fonds bedanken.
Dankzij hun financiële ondersteuning is dit namelijk mede mogelijk gemaakt!
 
Een speciaal woord van dank gaat natuurlijk vooral uit naar onze top vrijwilligers Theo, Jo, Lei, Ron, Wiel, Bert en onze sponsor Paul Wolffs, van Wolffs Kitwerken, voor het prachtig staaltje vakwerk wat zij hier hebben afgeleverd. Mannen, onze welverdiende complimenten en dank voor jullie meer dan geweldige inzet en uitvoering!
 
Met sportieve groet,
 
BESTUUR S.V. EIKENDERVELD

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 426 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl