Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

BBQ Bij SV Eikenderveld! Schrijf je snel in!!!

Spelregels en Inschrijving 27 mei 2017.

  • Inschrijving per koppel kost € 3,-, graag zoveel mogelijk gepast betalen, uiterlijk voorafgaand aan de start van het penaltybokaal (18.15 uur). Betaald kan worden tijdens de laatste trainingsdagen of op de dag zelf. Inschrijven kan op het formulier dat in de kantine hangt of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Niet op tijd aanwezig voor je eerste wedstrijd = wedstrijd reglementair verloren.
  • Elk team neemt elke wedstrijd 6 penalty’s, om en om neemt elke speler er 3. Een gewonnen wedstrijd levert 2 punten op, een gelijkspel 1 punt, een verlies 0 punten.
    1. In de poulefase betekent een gelijk aantal doelpunten een gelijkspel.
    2. In de knock-outfase betekent een gelijkspel dat elk team (nog steeds om en om) één penalty neemt totdat er een winnaar uit is gekomen (sudden death).
  • Bij een gelijke eindstand in de poule, wordt er gekeken naar het doelsaldo, welke moet worden berekent. Hierbij geldt bij een gelijk doelsaldo het hoogste aantal gescoorde doelpunten. Is ook het aantal gescoorde doelpunten gelijk, dan vindt er een extra confrontatie plaats op basis van het alom bekende sudden death.
Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 387 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl