Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

Deze middag ontvingen wij het droevige bericht dat oud grensrechter van het eerste elftal Pascal Theunissen na een kort ziekte bed op 51 jarige leeftijd is overleden!

Wij herinneren ons Pascal als een altijd goedlachse, ijverige en vriendelijk man waar je altijd op kon bouwen!

 

Namens SV Eikenderveld wensen wij alle nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies!

 

Wij hebben vernomen dat Pascal Theunissen aanstaande zaterdag in besloten kring gecremeerd zal worden. Aanstaande vrijdag is er de mogelijk om afscheid te nemen. Indien tijdstip en locatie bekend, zullen wij dit later in dit artikel vermelden...

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 1629 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl