Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

 

 

 

Zojuist ontvingen wij met grote verslagenheid het bericht dat gisterenavond bestuurslid Martin Vervuren is overleden.

 

Martin was een alleskunner! Zo was hij naast bestuurslid, jarenlang assistent-scheidsrechter op het eerste elftal en droeg hij zijn steentje bij in de kantine en tijdens toernooien. Zelfs de laatste jaren, toen de gezondheid achteruit liep kon Martin SV Eikenderveld niet loslaten. Zo was hij vaak langs de lijn als toeschouwer te bewonderen.

 

Wij wensen partner Liesbeth, zoon stephan, kleinkinderen en familieleden veel sterkte en kracht toe met dit grote verlies!

 

 

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 1626 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl