Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

De coronamaatregelen worden beetje bij beetje versoepeld.

Zo heeft het kabinet laten weten dat sportkantines weer open mogen en dat er ook gesport mag worden in groepsverband van mensen boven de 27.

 

Zo kan er bij SV Eikenderveld vanaf aanstaande vrijdag 4 juni weer getraind worden. Het bestuur heeft gekozen voor alleen de vrijdag aangezien de zomerstop alweer voor de deur staat. Er wordt getraind van 19:30u tot 21:00u. Ook de kantine is geopend. Wij vragen u vriendelijk om de geldende maatregelen in acht te nemen welke op dat moment actief zijn, zowel op de accommodatie als in de kantine.

Wij wensen iedereen weer veel spelvreugde toe en hopen iedereen in goede gezondheid te verwelkomen!

Reacties  
0 #1 Hotel Management 16-05-2023 19:28
I do believe all the ideas you've offered on your post. They are
very convincing and will certainly work. Still, the posts are too brief for newbies.
Could you please prolong them a bit from next time?
Thanks for the post.
Citeer
Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 422 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl