Sinds
1959!

SV Eikenderveld

kroniek van een kleine voetbalclub uit Heerlen die groot is geworden door klein te blijven!

 

SV Eikenderveld 2 overklast SV Geuldal

Gisterenavond speelde de reserves van SV Eikenderveld haar 3e en laatste poule wedstrijd voor de beker! Vooraf wist men dat er minimaal 1 punt nodig was om de volgende ronde te halen, maar zover liet het tweede het niet komen! Met maar liefs 2-8 werd SV Geuldal 5 opzij gezet!

Met een doelsaldo van 16 voor en slechts 3 tegen plaatst SV Eikenderveld 2 zich, net als het derde elftal, zich voor de tweede ronde!

Plaats reactie
Met het schrijven van berichten op deze site verklaart u zich automatisch akkoord met enkele richtlijnen, zoals onderstaand is verwoord. Deze richtlijnen zijn niet definitief, en kunnen te allen tijde, hetzij op initiatief van de sitebeheerder, hetzij op verzoek van gebruikers worden aangepast. 1.Berichten met informatie over racisme, discriminatie, pornografie/pedofolie ect. worden onmiddellijk verwijderd! 2.Let u tijdens het reageren/posten van berichten een beetje aan uw taalgebruik! 3.Gooi niet zomaar belangrijke privé informatie op het internet. SV Eikenderveld is niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan! 4.Laat andere bezoekers in hun waarde. Meningen en gedachtegangen kunnen verschillen maar respecteer anderen zoals u zelf ook gerespecteerd wilt worden.


Onze Hoofdsponsoren

Nu online!

We hebben 289 gasten en geen leden online

Login SV Eikenderveld.nl